CREËER EXTRA BELEVING VOOR UW KLANTEN

ONZE VISIE

Wij geloven in de kracht van het bieden van een onderscheidende beleving door bedrijven of organisaties. Met video kunnen wij bijdragen aan die beleving. Wij zijn daarom pas tevreden als onze klant dat is. Dat klinkt cliché, maar daar maken we ons altijd hard voor. Om die reden betrekken we je altijd in het productieproces en heb je de mogelijkheid om ideeën in te brengen tijdens de rit. Word je liever verrast? Geen probleem! Na een intake nemen we het traject volledig op ons en verrassen we je met een verbluffend én doeltreffend eindresultaat.

ONZE KRACHT

Elk verhaal is uniek. Zo ook elk project. Dat vraagt om creativiteit, maar ook om flexibiliteit. Niet geheel toevallig dat deze twee waarden ons kenmerken. Onze bedrijfskundige en bedrijfseconomische achtergrond biedt ons daarnaast verrassende inzichten waarmee wij gezamenlijk tot out-of-the-box oplossingen kunnen komen. Doordat wij al onze activiteiten en apparatuur in eigen beheer houden kunnen we onafhankelijk opereren. En schakel je met een vast contactpersoon, wat de doorlooptijd minimaliseert. Wel zo prettig.

1. KENNISMAKING

Wat is jouw verhaal? Die vraag staat centraal bij onze eerste kennismaking! Tijdens dit gesprek willen wij jou graag beter leren kennen. Vervolgens is het belangrijk om gezamenlijk doelen vast te stellen.
Wat wil je bereiken met de inzet van 360 video? Wij denken hierbij uiteraard graag met je mee.

2. CONCEPT

Na de kennismaking ontvang je van ons een digitale scriptbegeleiding. Hierin staat wat we precies op gaan nemen op de draaidag en wat er van jou als opdrachtgever verwacht wordt. Zo kom je op de draaidag niet voor verrassingen te staan.

3. PLANNING

Ben je enthousiast over het script? Mooi! Na het akkoord op de offerte kunnen we een planning maken. Wanneer vinden de draaidagen plaats? En wanneer moet de video uiterlijk opgeleverd worden? Wij zijn hierbij flexibel en onze werkdag houdt niet op om vijf uur.

4. OPNAMES

Het is tijd voor de opnames op locatie. Onze crew komt met professionele apparatuur ter plaatse voor het opnemen van de verschillende scènes. De opnames vinden plaats in een ontspannen, informele sfeer.

5. EDITING

Na de opnames duiken wij de montage in. Deze montage wordt uitgevoerd met behulp van professionele hard- en software.

6. FEEDBACK

Wij nodigen je snel uit voor een preview bij ons op kantoor. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem. Wij sturen je dan een mailtje met een download link zodat je de 360 videoproductie kunt bekijken waar en wanneer het jou uitkomt! Op basis van jouw feedback voeren we aanpassingen door. Beeld- en audio-nabewerking vormen de laatste stap.

7. OPLEVERING

Het is zover! De videoproductie wordt in de gewenste formaten opgeleverd en online geplaatst. Maar daar blijft het niet bij. Hoe gaat u de kijker bereiken? Online, mobiel of offline tijdens een fysieke presentatie? Of een combinatie? Wij hebben de benodigde technische kennis in huis en schakelen graag met uw websitebouwer of presentatiepartner.

Virtual Reality Company Tour
Kleine Beer 44
2952 AS Alblasserdam
The Netherlands
Tel. +31 (0)78 647 48 89
sales@vrcompanytour.com

Overige informatie
Reknr. NL29RABO0102604096
BTW NL125596467B01
KvK 51927411
VR Company Tour is powered by:
Visser Media & Design

Share