VIRTUAL REALITY 

VR VOOR JOUW BEDRIJF?
Dompel jouw klanten en relaties onder in een unieke ervaring. Met Virtual Reality creëer jij een nieuwe dimensie. Op maat. Want jouw VR video is door ons op maat gemaakt. Helemaal naar wens. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze VR video's.

WAAROM VR
Virtual Reality video's zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En niet gek ook, want VR is een unieke manier van video maken. Virtual Reality wordt ook wel 360 graden video genoemd, omdat je dankzij VR rond kunt kijken in een bepaalde omgeving. Wij maken gebruik van de nieuwste 360° camera technieken en we creëren een revolutionaire ervaring.

DE MOGELIJKHEDEN VAN VR
Virtual Reality is ontzettend veelzijdig. Van presentaties op beurzen naar een VR ervaring tijdens salesgesprekken. Maar ook virtuele open dagen, rondleidingen en meeloopdagen. Je kunt VR zelfs inzetten voor trainingsdoeleinden. Alles is mogelijk. Meer VR mogelijkheden bekijken? Klik dan hier.

OVER VIRTUAL REALITY COMPANY TOUR
Virtual Reality Company Tour is een creatief Virtual Reality agency met jarenlange ervaring in het produceren van corporate VR video's. 

Mogen wij ook jouw verhaal vertellen in VR? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Kennismaken? Klik hier

DIT IS ONS VR TEAM

Virtual Reality Company Tour
Newtonweg 2
2952 BH Alblasserdam
The Netherlands
Tel. +31 (0)78 647 48 89
sales@vrcompanytour.com

Overige informatie
Reknr. NL29RABO0102604096
BTW NL001559486B17
KvK 51927411
VR Company Tour is powered by:
Visser Media & Design

Share