WAAROM VIRTUAL REALITY?

Virtual Reality is een unieke, interactieve en onvergetelijke manier om jouw boodschap over te brengen op je doelgroep. Gebruikmakend van de nieuwste 360° cameratechnieken, creëren we een revolutionaire ervaring.

EEN UNIEKE ERVARING

Met Virtual Reality bied jij jouw kijker een unieke ervaring. Of dit nu op een beurs is waar jij jouw nieuwe product promoot, of jij op YouTube een VR-video deelt met de rondleiding van jouw nieuwe kantoorpand of dat je virtuele open dag organiseert. Met Virtual Reality is meer mogelijk dan je denkt.

Een ding is zeker. Met Virtual Reality neem jij jouw doelgroep op een innovatieve en vernieuwende manier mee in jouw verhaal. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Plan dan vrijblijvend een afspraak in.

MOGELIJKHEDEN 

ONDERWIJS

▸ Virtuele open dagen
▸ Rondleiding door de school
▸ Digitaal proefstuderen of een meeloopdag volgen
▸ Fictie, met behulp van gepersonaliseerde animaties

BEDRIJFSLEVEN

▸ Het promoten van een product of dienst
▸ Evenement bijwonen vanuit je woonkamer
▸ Rondleiding door panden, zoals distributiecentra, winkels en bedrijfspanden
▸ Rondleidingen door steden of langs bijzondere locaties
▸ Trainingen en werkinstructies op afstand

GEZONDHEIDSZORG

▸ Rondleidingen
▸ Een proces doorlopen, bijvoorbeeld een patiënten-experience
▸ BHV/EHBO training op afstand
▸ Deelnemen aan een fitness groepsles of bijvoorbeeld fysiotherapie
▸ Een innovatieve operatie bijwonen

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom Virtual Reality?

Met Virtual Reality bied je jouw kijker een unieke ervaring die ze niet snel vergeten. VR is daarom uitermate geschikt voor beurzen, rondleidingen en open dagen. Maar VR kan ook worden ingezet voor trainingsdoeneinden en tijdens verkoopgesprekken. Alles is mogelijk met Virtual Reality!

Kan je een VR-video alleen kijken met een VR-bril?

Je kan VR-video's bekijken met een VR-bril, maar je kan de video ook bekijken op kanalen als YouTube en Facebook zonder dat je een VR-bril nodig hebt. Je hebt dus niet per sé een VR-bril nodig als je een VR-video wilt bekijken!

Wat zijn de mogelijkheden met VR?

Virtual Reality video's zijn ontzettend veelzijdig. Je kan er alle kanten mee op. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

  • In campagnes
    • Op beurzen met high-end VR-brillen
    • Cardboards als relatiegeschenk, hierbij gebruik je een telefoon in een kartonnen VR-bril
  • Voor trainingsdoeleinden
  • Het doorlopen van processen
  • Rondleidingen of open dagen
  • Tijdens salesgesprekken
  • Meer voorbeelden? Scrol dan een stukje naar boven en kijk bij 'mogelijkheden'

Hoeveel kost een VR-film?

De kosten voor een VR-film verschillen per productie en hangen af van het concept, de lengte van die video, de locatie, en nog veel meer factoren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

"Het verhaal van Warsteiner. Dat wordt vertelt in onze VR-video. Onze brewmaster neemt je mee naar waar het allemaal begon, het Duitste dorp Warstein. Ook zie je in de video waar alle ingrediënten vandaan komen én krijg je een vers getapt biertje van de sommelier. We gebruiken deze video nog steeds op beurzen en evenementen."

WARSTEINER

"Onze VR-video geeft potentiële studenten van de opleiding Entrepreneurship and Retail Management een goed idee van wat ze kunnen verwachten van de opleiding: ze worden welkom  geheten door een oud-student, krijgen een rondleiding op locatie, wonen een seminar bij
en ze gaan op pad met studenten."

HOGESCHOOL ROTTERDAM

"Wij zochten naar een innovatieve en vernieuwende manier om onze tijdelijke huisvesting te kunnen laten zien op beurzen en tijdens salesgesprekken. Virtual Reality bleek de perfecte uitkomst. Met deze video krijgt de kijker een beter beeld van onze mogelijkheden en verschillende producten. Een waardevolle investering.."

DUTCH CABIN GROUP

KOFFIE?

Wil je weten meer weten over Virtual Reality en over hoe jij dit kunt inzetten voor jouw bedrijf? Kom dan een keer bij ons op de koffie! We vertellen je vrijblijvend de mogelijkheden.

Virtual Reality Company Tour
Newtonweg 2
2952 BH Alblasserdam
The Netherlands
Tel. +31 (0)78 647 48 89
sales@vrcompanytour.com

Overige informatie
Reknr. NL29RABO0102604096
BTW NL001559486B17
KvK 51927411
VR Company Tour is powered by:
Visser Media & Design